3 stora händelser denna vecka.

Tre stora saker händer denna vecka, tre saker som ändrar min tillvaro totalt.


Efter mina rygg operationer som jag haft i oktober och april skall jag äntligen få ta bort min korsett jag bär upp ryggen med. Inte på heltid, då den skall användas ca 6 månader till, men när jag inte gör något speciellt.

En varm sommar med en tajt, skavande och extremt varm korsett har varit ett rent helv-te rent ut sagt, då jag haft den dygnet runt, vilket innebär ingen sol, inget bad, inga aktiviteter och dålig sömn.

Så detta är STORT för mig efter ca 6 månader i korsett. Även om det bara är några timmar per dag. Skruvarna på bilden är mina egna från ryggen. Riktigt snygga! Nu väntar ca 6 månaders rehab träning vilket jag ser farm emot.


Mitt efterlängtade växthus kommer efter en veckas försening. Det är på 8,5 kvm som nu kan fyllas med massor av blommor och krukor.

Visserligen skall det monteras och grävas ur i marken, men det skall bli fantastiskt att få ha tillbaka mitt växthus igen. Speciellt med ryggen så funkar det bättre att odla i "ståhöjd".


I helgen är det det stora nummer 3.

Vi flyttar till en större lägenhet i huset bredvid och vi kan börja inreda på nytt. Och nu mina vänner lovar jag att ni ska få se på färg. Idag är ju både hus och lägenhet svart/vitt, vilket det blir ändring på nu.

Våra fantastiska vänner kommer och hjälper oss med flytten, då jag inte får bära. Underbart med vänner som hjälper till.

Det var mina stora 3!

Kommentarer

Lycka till med alla tre! Ryggen måste väl ändå vara det bästa!
Soliga hälsningar från Skåne!
Bull farmor sa…
Jag är så glad över alla tre sakerna som händer denna vecka....men som sagt...ryggen är viktigast! Trots den helv---ska korsetten så syns det på dig att du mår bättre i ryggen än tidigare!!
Sen är ju växthuset och flytten bonus till detta!!!!!! Kram kram
Det var inga dåliga tre! Vad skönt att ryggen äntligen börjar bli bättre. Jag ser verkligen fram emot att se vilka färger du kommer att använda dig av i nya lägenheten, jag är riktigt nyfiken!
Det var verkligen tre stora händelser. Det måste vara otroligt befriande att bli av med korsetten en stund varje dag, jag lider med dig att ha behövt ha en sådan denna sommaren. Hoppas att allt bara blir bättre nu. Och roligt med både växthus och ny lägenhet. Ska bli spännande att se hur lägenheten kommer att bli, mycket färg låter läckert.
Coolt med flytt!!
Spännande, det ser jag fram emot att få se lite från!!


Uj vilka skruvar - men coola!!Maliin