Underbara Sverige!


Idag har vi Sveriges nationaldag vilket firas på många sätt runt om i landet. Visst är Sverige ett vackert och underbart land? Vi har otroligt många duktiga formgivare och designers, en rik kultur och fantastisk natur.


Den här dagen firar jag för mig själv på landet, flaggan hängs upp och jordgubbstårta i miniformat. En stor bukett från trädgården skall plockas in och det skall lövas vid dörren. Jag tycker verkligen om Sveriges nationaldag!

Bilder; Henrick Eriksson, IKEA, ILVA, MIKMAK och Dalaclogs.

Kommentarer

Bull farmor sa…
Samma här.....idag ska jag bara njuta av det vackra vi har i detta underbara land!!!! Min lägenhet ser ut som ett bombnedslag...jag väntar på att hantverkarna ska göra färdigt mitt vardagsrum....men njuta av dagen ska jag i alla fall...sitta på balkongen och njuta av all prakt som jag kan se i parken här utanför!!!!
Ja, visst har vi det bra här. Och vilket ljuvligt sommarväder vi hade igår, då blir det verkligen extra mysigt! Här blev det jordgubbstårta redan igår - för att fira sonens 8-års dag.
Mmmmm jordgubbstårta....mumsigt o hör nationaldagen till:(Kram Gunilla i Singapore
Hoppas du får en riktigt bra dag!

Snart har jag varit svensk medborgare i ett år. Men jag har fortfarande kvar mitt vietnamesiska medborgarskap också.
cattie sa…
Ja, ibland ar det extra svart att inte kunna vara hemma nar man vill. Jag har bott i USA i 19 ar och onskar man kunde teleporta sig sjalv overallt hur som helst! Happy nationaldag, allihop! Sverige rocks! :-)
Olga sa…
Accept my late congratulations :) For me it is also a holiday, as it is the birthday of my grandma who is simply the best! :D