Ren Trilobite lyx från Electrolux


Trilobite är den lilla robot dammsugaren från Electrolux som städar hemma utan att du behöver krypa runt på knä för att komma åt under soffor och annat.

Jag vet att det inte är en nyhet på något sätt, men den den skapar ett ha-begär hos mig som är otroligt starkt. Speciellt nu efter ryggoperationerna då man inte är så böjbar längre.

Jag har alltid velat ha en självgående dammsugare sedan de kom ut för många år sedan. Men jag tror att den här är den snyggaste, utseendemässigt, jag sett hittills. Läcker och diskret färg och en funktionell och snygg design.


Det är ju en smart liten rackare också, som laddar sig själv och kan dammsuga på schematider och massa annat kul/nyttigt. Jag är ledsen att säga det,- du får tömma den själv, annars gör den nog de mesta.

Lite för dyr för mig men någon gång i livet vill jag ha en Trilobite. Priset ligger strax över 10 000 kr. Men drömma kan man ju alltid!

Kan ju inte rå för det men jag går igång totalt på sådana teknikprodukter som förenklar mitt liv. Visst skulle den vara snygg i högblank pärlemometallic, även om den befintliga färgen " Eden" är riktigt snygg?

Kolla in tidigare inlägg om Electrolux, som handlar om inovativ design i kunglig anda.

Bilder: Electrolux
Kollage: Henrick Eriksson

Kommentarer

Oh ja... varför är jag inte millionär!? Den där vill jag ha :)

Jenny
Ooo I Like!!

och

Ja Tack

=)Vad fin din sida är!!!


Må gott

Kramen


Maliin
Sandra V sa…
Min sambo har surrat i över ett år om en robotdamsugare, jag har vägrat. Men efter att ha läst ditt inlägg idag så blev man ju liiite sugen på att prova. Tur för mig att den var så dyr så kan jag fortsätta stå på mig i att vi verkligen inte behöver byta damsugare. :)
Ha en bra dag!
Stenbullar sa…
Tänk om jag ägt en sådan då dottern var liten och hade kolik, det enda som fick henne tyst en stund var när jag dammsugade, vad mycket jag kunde fått gjort om jag hade haft en självgående variant, men den kanske är väldigt tystgående? Nåja, då resten av lägenheten under den perioden var som ett bombnedslag hade vi i alla fall ruskigt välstädade golv!
Tack för tipset om dammsugaren, den var riktigt snygg dessutom.