Köpa en gren? Rätt eller fel?


En gren som är laserad och fått några pinnar i sig fungerar kanon som klädhängare.

Lätt att göra själv med en såg, borr, lim, färg och lite tålamod. Men vi köpte den för en hundring i Oslo. Jag vet att jag är lat ibland, men vi övervägde att göra en själv om det är en ursäkt.
I vilket fall fick den flytta in på landet, där jag tycker att den passade bäst.

Hallen är ju under renovering och jag tycker det är kul att börja "forma" stilen redan nu med smådetaljer innan den stora renoveringen med målade golv, tak och annat skall göras.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Tiden, tiden, tiden...... även de enklaste saker tar tid att göra....... Visst kan man få dåligt samvete ibland när man köper något man inser att man lätt skulle ha kunnat gjort själv, men troligen inte blir av......

Rätt val att köpa den snygga grenen (billig var den ju dessutom...) :-) !

Ha en skön midsommar
/Charlotte
Annelie sa…
Den var ju så billig att du inte behöver ha dåligt samvete. Visst kunde du ha gjort en själv, men tid är ju pengar också.
Hade du lämnat klädhängaren i affären med tanken att du skulle göra den själv så kanske det aldrig blivit av, och nu har du ju börjat forma hallen med en mysig landsstil.

Annelie
Instämmer med Charlotte - tiden....inspirationen och ambitionen finns där men tiden...Bra köp och så kom den upp direkt. Jag tycker den blev vädigt fin. Enkel och fin. Passar fint till huset.
hihi,,,,,,,,klart man kan köpa en gren :)
Glad Midsommar
Håkan
Paula sa…
Ja, men hur mycket finns det inte som man lätt skulle kunna göra själv, men som man köper för att det är bekvämast.
Dumt egentligen!
Glad midsommar
Ja, man kan väl göra det mesta själv, men jag gillar att få inspiration av andras hantverk:-) Och så spar det en del tid... för annan njutning:-)

Ha en fin midsommarhelg! Hoppas på fint väder för alla! H.
Tant Grön sa…
En hundralapp i Oslo! Det får man ju inte ens en hamburgare för, så det kan du betrakta som ett brakfynd.

Dagens squashrapport: Den är nog dubbelt så grön, och kommer med nya blommor och blader efter gårdagens behandling. Nu ska jag börja samla på kaffesump!
Anonym sa…
Åh Henrick, så mycket fint du visar. Jag har av många olika skäl inte kunat vara aktiv i bloggvärlden, det finns tråkigheter upphöjt till 100 i min närmiljö + att jag håller på med min kommande webshop (som jag har backat på tio gånger minst), men nu skall jag i alla fall ta mod till mig och snart får jag se om mitt koncept håller.

Jag älskar formgivningen av Din blogg, det är så härligt att se hur du blandar dina ljuvlingar till privata bilder med det senaste i designväg. Blev också rörd över Din fina lilla 'artikel' om 'vårt' bröllop.

Du är en go påg Henrich (påg betyder pojke) och jag är glad över att Din blogg finns med i min bloggvärld!!

En dejlig midsommar till dig och din sambo!

Agneta
Snygg gren, och snygg blogg! Det är lika bra att slå till och handla när man hittar nåt man gillar, ska man "snåla" och göra det själv blir det aldrig av...//maria