Kärlek till en spade?


Ja, jag vet inte vad det är, men den här spaden blev jag banne mig förtjust i. Spaden kommer från Fiskars och är egentligen en "invigningsspade" men vad gör det?

Så fantastiskt snygg så den skulle behöva en hedersplats i trädgården. Rätt upp på önskelistan!Just nu frodas ogräsen i trädgårdarna och vädret har ju varit extra gynnsamt här på västkusten. Jag insåg att jag skulle behöva ha massor utav utrustning för att hantera allt som skjuter upp där jag inte vill ha det.

Fiskars har jag i stort sett alltid köpt då jag tycker det är bra funktion, snygga redskap och dom håller i många år. Så jag tänkte visa en del från dem. En stor fördel är att många av redskapen finns i ergonomiska utföranden.

Från vänster på bilden ovan finns en kantskär, otroligt bra att snygga till kanterna med och likaså maskrosplockaren gillar jag ( 3:e fr. v). Ja, jag gillar mycket men man skall ju ha plats för det också. På hemsidan finns hela sortimentet och där kan man dessutom söka upp vilken återförsäljare som säljer produkten.

Bilder: Fiskars
Kollage: Henrick Eriksson

Kommentarer

hihi......rätt inställning :) Det viktigaste är ju att spaden är snygg :)
Kul att du gilla det....du kan välja vilken bild du vill från bloggen eller hemsidan........och storlek,,,,,,säg bara till i butiken :)
Ha en bra dag
Håkan
Bull farmor sa…
Är det en sån spade jag ska gräva i trädgården med när jag kommer????