Gröna toner med romantiskt svart.


Allt behöver ju inte vara vitt och sand för att skapa en skön bondromantisk känsla. Idag blev temat svart och grönt på lite inredningsdetaljer.

Jag har plockat ihop lite saker som jag gillar och som jag tycker fungerar bra tillsammans. Bilden ovan: Lampor från Countrystyle, växteroch lådor från IKEA, kuddar från MIKMAK och glasfågel från Iittala.

Jag gillar kombinationen svart och vitt, med grönt som accentfärg. Det ger en värme till det svart/vita och grönt finns ju i så många nyanser. Jag själv föredrar ärtgrön och mossgrön, de två färgerna är dessutom perfekta tillsammans.

Bildenovan; Ryamatta, bambuvas och metall lampor från ILVA, växter och ljusstake från IKEA och kuddar från MIKMAK.

Bilder: från respektive företag ovan.
Kollage: Henrick Eriksson

Kommentarer

Mysiga färger. Måste nog klicka mig vidare till MIKMAK. :)
Bull farmor sa…
Vackert vackert, läckra färger ihop...grönt ger en sån rofylld känsla !!
Det var härliga bilder du hade lagt upp, gillar starkt det gröna!!!
Vilka härliga kollage du har satt ihop!
Jag håller med om att grönt och svart är riktigt fint ihop, själv föredar jag grönt som drar lite åt det blåa hållet. Jag är lite sugen på att inhandla en industrilampa till matrummet, ska kolla in den du visar på första kollaget.