Uppdaterat kök på landet.


För en tid sedan lovade jag en uppdatering på vad som händer i köket, i ett annat inlägg. Nu har min far och bror varit här och hjälpt mig med att fixa det jag ville ha gjort.
Det startade ju med att innertaket togs ned, vilket skapade mer rymd och mer höjd. Efter det har det målats, dragits el och byggts. Det har varit ett jättejobb som dom har gjort. Och precis som jag tänkt mig. Det enda som fattas nu är fläktkåpans sista del.Jag föredrar ju öppna hyllor för att skapa mer volym i köket. Visst får man städa lite extra men det är det värt. Dörren till vardagsrummet har också hakats av för att ge mer rymd.

Dörren har satts på en annan vägg då dessa är original och otroligt vackra. Bjälkarna i taket, vilka satt under innertaket, har ingen funktion förutom att jag tycker de är snygga, så de fick vara kvar.Väggen mot hallen där matbordet står har fått vit färg på sig. Även det för att få ett rymligare intryck. Som vanligt inga färger, bara svar och vitt.

Det har hänt en del i vardagsrummet också, men den uppdateringen tar vi lite senare.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Preffen sa…
~Supermysigt, ser redan fram emot vardagsrumstitten ;o) Hoppas du mår bra efter operationen!
kram
Det är verkligen jättefint! Ser väldigt rofyllt och harmoniskt ut. Förstår att du trivs där!
Så snyggt, Henrick! Gott att ha nära som hjälper dig nu när du inte kan själv!
Ser gram emot bilder på vardagsrummet också!
Trevlig helg... hoppas det känns bättre med ryggen!
DAHLARNA sa…
KANONFINT! Vilken underbar far & bror du har :-)! Blir nyfiken på dörren du skriver om. Kan man se den i något tidigare inlägg? Eller kan vi få en liten bild på den kanske?
Hoppas att ryggen läker som den ska & att du börjar må bätte & är piggare! Tänker ofta på dig! BAMSEKRAMAR!!!
Fruädel sa…
Ohhhh, så fint! Och vilken STOR fin spis, men...vart går röret från fläkten? Eller har du kolfilter? Eller går det in i väggen bakom, eller, eller? Snyggt blev det i vart fall, såklart :-)
Krycka lugnt (halkade med kryckor en gång, ajajaj säger jag bara, då hade jag ändå bara dragit av ett ledband!)/Tess
Det ser verkligen helt fantastiskt ut! Jag förstår att du trivs där.
Underbart ljuvligt URLÄCKERT. Verkar vara ett ställe där själen kan få ro.
Jag skall se om jag kan fiska fram en bild på dörren. Det är en kolfilterfläkt så inget utsug behövs, och den kommer från bauhaus och är verkligen kanon. Spisen är en Ariston ( amerikanskt märke) och är en av mina ögonstenar i livet. Den snurrar allt från grillspett till kyckling. Skulle jag sälja huset mot förmodan så kommer spisen med mig.
Underbart helt enkelt!Tack för din fina kommentar hos mig. Den både värmer och hjälper!