Rostigt värre.


Igår kom jag till Orust. En lycka utan dess like med tanke på att jag knappt kan gå.

Det bästa är ju tt få släpa sig runt i trädgården och upptäcka allt som händer och allt som kryper fram i växtväg.Jag såg också att mycket utav det jag lämnade ute i somras, har rostat. Jag gjorde det medvetet då jag verkligen gillar slitna, rostiga saker. Det smälter in på ett annat sätt i trädgården.

Min far är ju lite förundrad över varför man skall ha rostiga saker, men jag tycker det är såååå snyggt.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Fruädel sa…
Hej igen! Va fint det rostat i din trädgård! Har en liten "suprise" till dig på min blogg! Ha en fortsatt trevlig helg!/Tess
DAHLARNA sa…
Vad HÄRLIGT att du kommer ut till Orust! Jag har också börjat uppskatta & gilla rostiga saker. Ser verkligen fint ut på dina bilder! Hoppas att ryggen läker & att allt går åt rätt håll! Massor av krya-på-dig-kramar!
designofluna sa…
Snyggt med rostigt! Jag får lämna lite framme nästa vinter så kanske jag har lite jag med!