lördag 8 maj 2010

Rostigt värre.


Igår kom jag till Orust. En lycka utan dess like med tanke på att jag knappt kan gå.

Det bästa är ju tt få släpa sig runt i trädgården och upptäcka allt som händer och allt som kryper fram i växtväg.Jag såg också att mycket utav det jag lämnade ute i somras, har rostat. Jag gjorde det medvetet då jag verkligen gillar slitna, rostiga saker. Det smälter in på ett annat sätt i trädgården.

Min far är ju lite förundrad över varför man skall ha rostiga saker, men jag tycker det är såååå snyggt.

Bilder: Henrick Eriksson

3 kommentarer:

Fruädel sa...

Hej igen! Va fint det rostat i din trädgård! Har en liten "suprise" till dig på min blogg! Ha en fortsatt trevlig helg!/Tess

DAHLARNA sa...

Vad HÄRLIGT att du kommer ut till Orust! Jag har också börjat uppskatta & gilla rostiga saker. Ser verkligen fint ut på dina bilder! Hoppas att ryggen läker & att allt går åt rätt håll! Massor av krya-på-dig-kramar!

designofluna sa...

Snyggt med rostigt! Jag får lämna lite framme nästa vinter så kanske jag har lite jag med!