Rice gör mig pigg och glad.


Jag blir iallafall väldigt pigg och glad när jag ser produktra från Rice. Ett saligt hopkok av former, färger och mönster. Och allt funkar.

Det danska företaget Rice har funnits sedan 1995 och sortimentet är alltid sprudlande av färger. Kontor och showroom ligger i en gammal byggnad nära vattnet i Danmark.
Att kunna kombinera "hej vilt" utan att behöva tänka på färg och mönsterpassning tycker jag känns kul, även om jag själv är väldigt strikt i min inredning. Däremot gillar jag att lägga till någon detalj som skjuder av liv och ger ett blickfång.

Jag gillar korgarna sm är gjorda av textil, en sådan skulle vara snygg att samla tidningar i, eller använda för ved på landet kanske?


Plast, trä,  Italiensk keramik och textilier finns i mängder, kolla in sidan och där hittar du även inspiration och återförsäljare. EnDanskvitaminkick helt enkelt.

Bilder: Rice
Kollage : Henrick Eriksson

Kommentarer

Bull farmor sa…
Håller med dig Markus...man blir så glad av alla färgerna!!!!!
Vilka härliga färger, kan behövas här i regnet! Jag har gett dig en Beautiful Blogger Award, det är du värd!
Anonym sa…
U
N
D
E
R
B
A
R
T

Du vet att Du har magnifika ögon som är skitbra på att sortera fram det bästa!!

By the way, jag blir galen.... nu hade jag precis ett skönt inlägg färdigt, med DE bilderna (ja Du vet...), och då visade det sig att fotona blev som små pissemyror.

Får prova en annan dag!! Bara så Du vet!

Måste bara berätta att jag gav min mamsell samma halsband som Du vann, och gav till Din M.

Vet Du, jag trodde det var mors dag idag (var skitsur för att mina söner inte hade hört av sig), hur galen får man bli.

Men min mamma gick verkligen igång på halsbandet och superlativen haglade!

A
Bull farmor sa…
Jag bara älskar halsbandet...har fått så mycket beröm för det!! Är stolt att kunna berätta att jag fått det av sonen!!!!!!
DAHLARNA sa…
HÄRLIGT glad & läckra färger!! Tänk att fylla ett köksskåp med dessa produkter & sedan räcker det nästan att öppna det skåpet för att bli på gott humör :-)!
TA HAND OM DIG!
KRAMAR!
Jag älskar färg, så det här är verkligen finfint.
Johanna sa…
Ååh så mycket sommar!!! : )
Olga sa…
This reminds me so much about 'Survive Style 5+'... have you seen the movie? It's a must see - especially for the visual types like you... :)