Pressglas för småting.


Pressat glas finns idag att köpa överallt. Men jag måste säga att jag gillar det "gamla" uttrycket. Som denna lilla skål ovan från House Doctor.

Färgen ( som dessutom är helt rätt just nu ) ger det där lite vintage utseendet.

Att ge sig ut på loppisar och på antikbutiker kan vara en lönande affär. Både får du det billigt sen gillar jag tanken med att någon, för länge sedan, har använt skålen till sina privata ting.

Dock kan det vara svårt att hitta snygga färger på loppis, då finns det nya som här hos bl.a  House Doctor.

Bilden och produkterna kommer från House Doctor.

Kommentarer

Fruädel sa…
Vilken fantastisk blogg du har, hurray! Hittade hit via den fantastiska suss (me and alice) och är glad att ha hittat en blogg som bjuder på lite FÄRG hur fint det än må vara med shabby och vitt. Hu, låter otäckt med operationen, jag håller tummarna för att du ska vara uppe och igång snart igen och att allt håller ihop denna gång! Såg att ni håller på med renovering också, spännande! Vi bygger nytt från grunden, planka för planka, men nu se man ljuset i mörkret! Snart är det dags för det roliga, insidan! Ta hand om dig nu, lägger till dig på min lista så att jag håller mig uppdaterad!På återseende/Tess
Tack för de underbara orden, uppskattar verkligen det! jag hoppar direkt in till dig, låter spännande. / Henrick
Norregård sa…
Hej!!!
Såg att du var med i Allt i hemmet!! Ville kika in för att se hur du har det;o) Fräsch och trevlig blogg!!!

Hälsningar Malin
Anonym sa…
Ja men.... det är precis en sådan här glaskupa som jag refererar till i ovnstående kommentar, fast ännu större.

Håller med 'Fru Ädel', Din blogg är en vitaminkick med mycket energi!

Jag blev faktiskt nyfiken på hennes blogg, hinner nog med en visit där, innan jag måste rusa rusa rusa!

Österlen igen dvs. Agneta
agnetha sa…
ÅH, jättefina glaskupor!!! Sådana har jag letat efter en längre tid.
Krya på dig!