Kuddar i årets trender.


Med årets färg turkos och trenden med återvinning, hemslöjd och patchwork tänkte jag vilja vsa lite kuddar som både är nyheter och vintage.

Ingen kan ju ha missat detta med patchwork (lappteknik) som nu återfinns både som tryckta mönster och som är tillverkade utav spill från fabriker. Det senare är ju absolut det hetaste med tanke på att det finns både ett hantverk och miljösynpunkt bakom detta.
Brodyr är också genomgående i trenderna, det skall se "hemmagjort", arbetat och "äkta". Att kombinera kuddar med olika utseenden, kvaliteter, färger och former skapar personlighet och lite bohemian chic känsla.

Det jag VERKLIGEN gillar är att jättar såsom Indiska hakar på trenden med just återvinning, vilket man kan se i deras kollektioner.

En annan kul sida som jag hittade på nätet är "fröken Amina" som säljer allt från kläder till inredning i vintage style. Återvinning på ett snyggt sätt.

Bilder från respektive företag.Kommentarer

Brunkullan sa…
Det finns verkligen många vackra kuddar nu! Jag köpte två i helgen faktiskt. En gammal goding från stora varuhuset, och en nyare variant från Hemtex.

Indiska har massor av kuddar som jag vill ha. Var jag gjord av pengar skulle jag köpa dem alla:)

Susanne