Katalogen från ILVA ger en vitaminkick.


Colourful Club är något som ILVA har på sin hemsida. Färg är något man verkligen hittar hos ILVA, både i möbler , textilier och annat.

Jag saknar utbudet i Göteborg, skulle vara otroligt kul om vi haft ett ILVA på plats här i Göteborg.


Bilderna kommer från deras hemsia och man känner verkligen hur mycket liv det är i bilderna, eller hur? Jag som älskar graffiti fastnade direkt för bilden ovan.


De mer naturliga tonerna finns ju givetvis också, både i möbler, textilier m.m. Så man behöver inte få en total färgchock om du besöker ILVA.Jag avslutar det här inlägget med lite mer grå , sand samt mjukare tonerna för att visa att det inte bara är färg, färg, färg.

Jag tycker du ska kolla lite i katalogen, Här hittar du en hel del blandingar mellan färger, kvaliteter och annat kul. HÄR kan du bläddra i katalogen. Man skulle verkligen kunna tro att jag jobbar för ILVA, men icke. Jag gillar mycket utav utbudet, det känns inte alltid så "Skandivaviskt".

Bilder: ILVA

Kommentarer

Anonym sa…
Yes yes yes, HELT HELT UNDERBARA färger!! Jag älskar färger, MEN, är en ärkemes när det kommer till mitt eget VIIIIITA hem ,)

Agneta

Ps.Hoppas att Du mår hyfsat nu Henrick, och Du måste berätta om Din mamma gillade sin present!! Ds
Åh jag älskar ILVA - de har helt underbara saker! Jag var på deras varuhus i Malmö både igår och idag - och är nu en soffa rikare!
me and alice sa…
Hej!
Tusen tack! Nu har de vackra kuddarna hittat hem till mig!!!!

T
A
C
K!!!!!!!!!!!!!!!!!

Härlig katalog. Rena rama vitaminkicken...
kram Susanne