Flera armar av ljus.


Belysning är ju en otroligt viktig del inom inredning. Många gånger upplevs både färger och former på ett positivt sätt med hjälp utav bra ljussättning.

Boconcept har denna FLEX lampa nu i sitt sortiment. Den är enklel och har det där lite industriella känslan som funkar i stort sett alla hem.Med hjälp utav flera ljuskällor på samma golvlampa är det lätt att få en snyggt placerad belysning på mer än ett ställen. FLEX kostar 4.999 :-, är 132 cm hög och vidden på skärmarna är 16 cm.Ett snyggt sätt som visas hos Boconcept är även blandningen utav färger i samma form. Denna taklampa heter Bristol, kostar 2.249:- och har en diameter på 42 cm. Där kan man välja bland flera färger.

Bilder och skärmdump: Boconcept

Kommentarer

Anonym sa…
Godmorgon i svinottan,
Tack fina Henrick för Ditt goa inlägg på min bloggis. Blev så glad över att Din mamsell uppskattade halsbandet. Jag har det själv som sagt, och det är en 'dyrgrip' även för mig. Men jag har virat mitt runt en sån där jättebig glaskupa, modell XL, då jag fick helt ont i nacken av detta magnifka onyxhänge.

By the way, jag vill gärna vinna en sån' tre-arming (ja, jag skämtade) den hade passat utmärkt hemma hos mig!

Lite skumbanans-feeling från mig och Österlen!!

Agneta
Den översta lampan var helt grym! Den ser ut som ett träd.

Kram Åse
Fruädel sa…
Hihi, nu har jag kollat upp ditt inlägg om virkning! Riktigt coola ( sa virknörden)! Jag är ju ganska ny på området men blir lätt lite, ja okej väldigt, manisk när jag fått något nytt på hjärnan! Nu i vinter har det varit virkning, superkul, lätt att ta med överallt. Nu börjar jag dock känna för att göra annat också, tiden räcker ju aldrig till allt man vill men har ju någonstans att sitta med mitt pyssel nu så jag hoppas att det ska bli lite enklare nu att få saker gjorda! Såg att de serverar kaffet ut silverkanna på sjukhuset, så borde det vara på alla sjukhus när man genomgått en så omfattande operation!
See u later alligator!/ Tess