Cult nyheter för både ute och inne.

Cult Design har i år en väldigt snygg utomhus serie, som också går i de rektangulära formerna. Marchallhållarna har blivit en favorit hos mig. Enkla och snygga.

Övrigt i sortimentet finns ju nu också "paisley" som med sina reliefer ger liv till produkterna. Kolla in tex. de två lyktorna och vasen här ovanför.


Nytt för den här våren är också klarglas. Både som lyktor och som vaser i olika storlekar. Precis som med med övriga kubiska delar kan dessa ställas i en snygg grupp eller placeras på brickor tillsammans med övrigt sortiment.

Kul att man gett sig in på nytt material och likaså går utanför hemmets väggar och ut i trädgården.

Bilder: Cult Design
Kollage: Henrick Eriksson


Kommentarer

Jag är riktigt svag för deras enkla och stilrena design. Jag gillar verkligen de nya lyktorna i glas.
DAHLARNA sa…
Åh Cult - min favvo!
Jag är stormförtjust i marschallhållarna! Men kommer nog tyvärr inte att tända några marschaller eller ljus i sommar (har alldeles för stor respekt för eld nu...). ÄLSKAR dock dessa fina med manschetten Välkommen! man kan ju ha dem bara som fint utan eld också! Har dock inte hittat något ställe som säljer dessa + utekrukorna i min närhet! Glas-Change är också kanonfina! KRAMISAR!
Proforma sa…
Åh, dom där glaslyktorna hade jag glömt av! Dom såg vi när vi hade bloggträffen och jag kommer ihåg att jag tyckte om dom. Får bli till att leta rätt på en butik som säljer dom!
/Irene