Blommor i överflödNu när jag har kommit hem från min sjukhusvistelse har jag fått blommor från vänner och grannar. Vem skulle kunna tro att det skulle bli sådan blomsterprakt här hemma.


Liljor som tar överhand i doftandet, men som har en fantastisk färg och krispighet. Det är förövrigt en av mina största favoriter. Jag tror det är den på grund av att blommorna är så stora och fulla med vackra mönster.


Rosa Hortensior som verkligen tar sin plats i rummet. När man ser Hortensian ser man ju oftast hela blomserklasen, men har du tänkt på hur vackra var och en av blommorna är? Som små orkideér.


Maffiga rosor med sin fantastiska doft. Den röda färgen är ju svår att hitta i någon annan blomma. Djupt blodröd med en yta av sammet. Rosor är ju helt underbara.

Jag har fått så mycket blommor så ni anar inte. Vilket jag älskar. Nu när man ligger till sängs några veckor så är det en stor energigivare att kunna se och dofta alla dessa blommor. Tack alla ni som tänkt på mig!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Ja så är det när man är poppis!!

Agneta
Bull farmor sa…
Det är du verkligen värd som du har kämpat!!!! Puss på dig!!!!
Liljor är verkligen underbara blommor. Hoppas att du kan njuta av dem och att du blir bra i ryggen snart - det verkar ha varit en jobbig resa.
Ulrika sa…
Vilken härlig blogg jag fann här! Härliga bilder med massor av inspiration MYSER!!!!

Må så gott !
Ja men dom är du väl verkligen värd sådan otur som du haft! Hoppas nu att du ska krya på dig så det blir bättre och bättre för varje dag!