Birdy nam-nam från Wildlife Garden.


Ni som följt min blogg ett tag vet ju att jag har en förkärlek för fåglar. Oavsett om de är i glas, trä eller livs levande så tycker jag fåglar är underbara.

Jag samlar på de handsnidade träfåglarna från Wildlifegarden. De är så otroligt välgjorda, i naturlig storlek och dessutom miljövänliga.


Det är är några få ur min samling småfåglar, min favorit är talgoxen på översta bilden. En snygg inredningsdetalj som "gör sitt" på sin plats. Nu skulle jag vilja ha de större också, för att skapa variation.


Jag skulle vilja ha Entitan, hackspetten, rödhaken, staren, gröngöling, hackspetten....ja listan kan göras lång. Jag verkligen fullkomligt älskar dessa träfåglar. Kollektionen heter Deco bird.

Wildlifegarden som har sitt säte i Båstad. De är FSC märkta vilket betyder att de är tillverkade av trä från skogar med krav på sociala, ekonomiska och ekologiska aspekter.

Färgen är miljövänlig och ett stort plus är att med varje fågel kommer det en liten folder som beskriver fågeln. Wildlife garden säljer holkar, fjärilsholkar och mycket annat också, men fåglarna är min favorit.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer

so cute! made me smile :)
Nice!!

Maliin
ps snygg ny bild på dig där upp i hörnet
=)
Söta dom var! Jag har också en fågelsamling... fast i keramik.