Pojkarna är lämnade!


Mina pojkar, två stycken hundar, som heter Kenzo och Ralph har jag nu lämnat ifrån mig då jag inte kan ha mina pojkar under tiden jag ligger på sjukhus. Tungt värre att man inte kommer att se dom på en tid.

Jag har idag "delad vårdnad" vilket är kanon på många sätt, speciellt i såna här lägen.  Dock önskar man att man kunde ha med dom hemma, men, men. Kenzo, borderterrier och Ralph är Griffon. Båda med sin personlighet. Konstigt, men man hör tassarna fast dom inte är hemma.

Bilderna ovan är tagna för ca två veckor sedan hos en kär vän. Dalmatinen heter Venus och är så döv man kan vara. Men det går ju bra det med. Bilden nedan till vänster påminner mig om statyn "kan du inte tala" som var poppis på 80-talet.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bull farmor sa…
jag älskar verkligen Kenzo o Ralph...de är ju mina "barnbarn" de med...hoppas jag får träffa dom snart!!!! Världen goaste!!!!!!!
Kan inte vara lätt att lämna ifrån sig två sådana sötnosar! Fina bilder på vovvarna... Venus ser man ju ibland på en annan blogg! ;)
Trevlig helg, Henrick!
Anonym sa…
Darlingar är vad de är!! Måste bara berätta att även jag är en storälskare av hundar. I 'mitt förra liv' hade jag utrymme för att ha hundar (funkar inte i 'detta livet' med långa arbetsdagar... ja Du vet). Jag hade mastiffer (dogue de bordeax), basset hound & engelsk bulldog, och jag skulle så innerligt gärna skaffa en ny 80 kg kompis, men det får vänta!!

Agneta