Mon Amie nyhet från Rörstrand visas på NK.


Mon Amie från Rörstrand är ju ett klassiskt mönster som fått nytt liv i igen. Inte hela servisen dock, utan en bägare, assiett och nu en portionsskål.

Man kan nog lugnt säga att Mon Amie är ett av de mest eftertraktade porslinsserier som producerats från Rörstrand utav de älde mönster som gjorts. Dekor utav Marianne Westman.För er som kanske inte visste det har jag jobbat en hel massa år som dekoratör och nu bl.a som säljare. Det händer att jag hoppar in och "gästspelar" som nu på NK.

Resultatet finns just nu på NK Göteborg. En vår med spirande körsbärsgrenar, kryddor och lite snödroppar som tittar fram. Lite utav känslan från ett växthus i vårskrud ville jag komma åt, och jag tror vi fick fram det. Med mig var min kollega som nu ska ta över under tiden jag är borta för en rygg operation.

Den stora nyheten är Mon Amie portionsskålen på 0,6 l som har dekor på både insida och utsida. Snygg så det förslår tycker jag. 149 kr kostar den och finns just nu på NK.

Passa på att kolla in NK Trädgårdsdagar 15-25 april, då massor händer i huset.

Bilder : Henrick Eriksson

Kommentarer

Minh Du sa…
Snyggt! Jag uppdaterade mitt inlägg om blåvit porslin med länk till ditt inlägg. Ett sånt sammanträffande måste ju bara uppmärksammas, eller hur!
Trevlig helg!
Anonym sa…
Fantastiskt vacker dekorerat!!!!!!!
vilken fin blogg du har, massa fint som du visar
ha en trevlig helg
mvh Jeanette
Så snyggt du har gjort! Nej, jag visst inte att du jobbat som dekoratör men det förvånar mig inte! Du har verkligen talang och sinne för det vackra!
Blev allt sugen på att använda min gamla Mon Amie teservis lite mer!
Vilka underbara bilder! Helt otroligt fint! Kan du inte maila mig 4 av bilderna så jag kan skriva ett par rader?

ellasinspiration@comhem.se

Tackar!!

Kram Karin
Men! Vad duktig du är! Superfint :) Hoppas du har en härlig helg!
a-k sa…
Vad fint du gjort Henrick! Får kila upp på NK i veckan och se det live.