Lägesrapport från Carlanderska.


Jag har haft några tuffa dygn sedan i måndags. Det gick inte som vi trodde tyvärr. Meningen var att allt skulle plockas ut i metallväg, vilket också gjorts. Jag har fått en påse med skruvar..

Vid operationen blev det lite klurigt, då de var tvungna att ta med kotan ovanför också. Suck och stön, nu är det tre kotor som sitter ihop...

Som grädde på moset är min rygg rejält svullen som vi håller på och bekämpar just nu.

När det kommer till personalen, så kan det inte finnas bättre. De är otroligt glada och verkligen tar hand om dig som patient. Igår fick jag massage för att koppla av. Jag får verkligen all hjälp jag behöver. Då bryr man sig!!

Rummet går i Shabby Chic stil, men bara vitt och en ljus grå ton. Speglar, stolar, bord, ja allt i en gammal stil men i nyproduktion.

Bilder:.Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Godmorgon i svinottan igen,

Fan så trist Henrich, jag lider verkligen med Dig. Dock lyser Din positiva livsglädje igenom och den bär långt.

Det är helt fantastiskt att Du mitt i Ditt elände lyfter fram sjukhuspersonalens positiva bemötande.

Dagens bilder är bara så sköna och stolarna skall vi inte prata om. Om Du kikar under dem så kan Du se att det står Agneta på dem ;)

Agneta
Bull farmor sa…
Det ordnar sig vännen, i morrn kommer jag med skumtomtar/bilar till dig!!!!! Skönt att du är i trygga händer! Dom är verkligen helt underbara då man ringer och frågar efter läget!!! Stå på dig nu!! Puss!!!
Men du är ju fantastiskt, Henrick! Först personalens positiva sätt och sedan inredningsrapport från sjukhusrummet! Krya på dig och hoppas allt löser sig! Styrkekramar...
DAHLARNA sa…
Instämmer med Irene! Tänk att du tänker så positivt! Det hjälper säkert till i läkprocessen! Tänker på dig & hoppas att du snabbt känner dig bättre! Stora kramar från Viktoria
Annelie sa…
Vad tråkigt att det inte gick som det skulle, Krya på dig! Kram Annelie
Jerpa sa…
Du måste vara på ett sjukhus i Nangijala. Förövrigt kan jag kontra Bullfarmor med att ta med färska bilar då det verkar som jag följer med farsan ner.

Är det något annat som önskas från gottefabriken? En till 3L Zoo? Sura, salta bilar, gott & blandat skum, svampar, husvagnar??
a-k sa…
Tänk att du ändå har ork och lust att tänka inredning i allt detta. Jag håller båda mina tummar för din rygg Henrick!