ILVA har det jag verkligen skulle vilja äga.

Det är bara att inse att jag inte kommer att kunna äga detta otroliga bord från ILVA. Det kostar 6.999 :- och med tanke på att man lever för tillfället på sjuklön så är det bara att glömma. Det skulle vara så snyggt ute i trädgården.

Dock är det fantastiskt och helt perfekt, man får hoppas det finns kvar i sortimentet tills i höst då man börjat jobba igen. Dock är det sommarmöbel så risken är nog minimal. Men , men man kan ju drömma, eller hur?!

Diameter 120 cm, gjord i fiber betong. Pris: 6.999 :-

Bild: ILVA

Kommentarer

isabel sa…
oh, bordet är verkligen jättesnyggt! önska kan man göra :)

jag har en fråga: vet du om det finns några snygga genomskinliga plaststolar i regnbågens alla färger ute nu nånstans? med förkromade ben. har letat men inte hittat. till ett matbord. hoppas du har tips som du kan dela med dig! tack för en jättebra blogg!
Isabel: Tack så mycket. När det kommer till plexi med crome ben så kan jag rekomendera ILVA´s "glamour" stol, eller kolla in kartell , de brukar kunna komma upp med en hel del snyggt. Vad är det för färger du söker?

Länk till ILVA;

http://www.ilva.se/avdelning/stolar/204/stolar__plast?show=all&pageno=1&sortby=seq&oldsort=seq&setpage=1&prpage=12&btn_pn.x=8&btn_pn.y=3

Stolen "Sevilla" i rött, svart , vitt, från Tomas design och event;

http://www.tomasevent.se/stolar__.html

mvh
Henrick
isabel sa…
tack så mycket för ditt svar!
Jag hade tänkt mig färgerna turkost, lila, limegrönt. tycker du att man kan blanda olika färger och olika modeller på stolar runt ett matbord? eller blir det för rörigt? tack återigen!
Jag tycker det hänger lite på hur mycket yta man har att spela på. I ett stort kök är det en läcker effekt med blandade stolar, oavsett om det är plexi eller andra udda stolar. Målade pinnstolar kan bli väldigt läckert och kan ju hittas väldigt billigt på loppis m.m. Plexi har ju en nackdel, de blir väldigt repigt utav jeans m.m. Hoppas du hittar de stolar du söker. / Henrick
Anonym sa…
Hur snyggt som helst, jag skulle kunna tänka mig det som köksbord (för visst är det en utemöbel).

Agneta
Vackert... och i betong också!
Allrummet på Carlanderska ser fint ut! Kul när de satsar lite mer än bara det billigaste nödvändiga! Läckra färger på blommorna! Hoppas du blir bättre och bättre för varje dag!
Trevlig helg så gott det går!
Åh så snyggt bord, förstår att du fastnade för det.