Glad Påsk och färgade ägg.


Nu skall jag på påskmiddag hos Pethra med familj, och istället för att ta med en blomma så har jag gjort en kruka med färgade ägg. Det blir lite mer personligt och dessutom vet jag att hon fullkomligt älskar färger.Med hjälp utav hushållsfärg, ättika och salt gör jag färgbad och doppar sedan de tömda äggen i dessa och torkar av med papper. Vill man ha randigt kan man doppa dessa i olika färgbad och torka dessa emellan baden.

Sedan har jag tagit tyger som hon gillar och gjort ett "bo" för att sedan sätta ned röd kornellkvistar runt om. Med detta fäster jag sedan lila och cerise fjädrar i toppen och ett cerisefärgat påsk kort. Krukan är en silverfärgad glaskruka som jag sytt ett band och satt på. Klart!

Lite roligare att ge bort än en blomma varje gång, tycker iallafall jag.

Glad Påsk på er alla!

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer

Underbara påskägg, men som blomsterhandlare så ligger blommor i topp, såklart ;)
Bull farmor sa…
Ett sånt önskar jag mig till nästa påsk!!!!! kram
Nice!!!

Du är duktig!!


Glad påsk!!
Maliin