Tidig födelsedagspresent.


I morgon fyller jag år, ingenting jämt eller så utan bara en vanlig födelsedag. ( ja jag vet vilken dag det är ;-) hahaha )

Men det blev inte som jag trodde då jag trodde dagen skulle passera obemärkt. Jag fick en tidigare present från min kära sambo, släkt och vänner, nämligen en kamera.Jag tror jag aldrig har blivit så glad över någon present som denna. Denna har jag kännt och klämt på vid flera tillfällen, men tyckt att det är mycket pengar.

Det är en Casio Exilim, en hybridkamera, så jag inte behöver skifta objektiv m.m. Den har allt jag vill ha, filma i HD, 40 bilder i sek och massa annat.Nu kan jag lägga bort min lilla digitalkamera på hyllan och få börja fota "på riktigt".

Uj va glad jag är, ni skulle bara veta. Den skall ut och testas i helgen helt klart!

Bilder: Casio, Henrick Eriksson

Kommentarer

Möllebacken sa…
Ett stort Grattis på din födelsedag!
WOW! Vilken present! Det är en sådan sak som man verkligen önskar sig. Ska bli spännande att få se dina bilder. Ha en skön Påsk!
/Pella
Eva sa…
Va kul...visste väl att du skulle bli glad åt den presenten!!! Nu är det bara att ut o fota....kram
Stort grattis! Vilken fantastisk present.
DAHLARNA sa…
WOW WOW WOW - vilken present! Vill gärna höra din recension av den senare! Hoppas att du får en KANONBRA födelsedag! STORT GRATTIS & MÅNGA KRAMAR!
Frida H sa…
WOW! Vilken gåva, jag önskar mig en kamera i present nu också. Kan behövas under alla projekt som ska ske nu när man flyttar, så bloggen får lite sköna stileben.
Läste om dig i Allt i Hemmet.

GRATTIS i efterskott!