Snyggt att stoppa minnet i.


Jag är ju så glömsk så det är otroligt, visserligen har man mycket att tänka på men det finns väl gränser? Jag är storkonsument på anteckningsblock och kalendrar och hittade dessa som jag gillar skarpt.

Det är Svenska företaget Bookbinder Design som har dessa. Jag gillar ytan och färgerna. Gillar också att de använder formgivare för att ta fram grafiska mönster m.m till omslag på kalendrar, dagböcker och kort.

De har en webshop men man kan även köpa dem i butik, så kolla in webshopen eller leta upp din återförsäljare på hemsidan.

Bilder: BookbinderDesign
Kollage: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bookbinders gör fantastiska saker ...som hjälper oss med dåligt minne, haha!!!

Sofie
Riktigt fina grejer, blir lite roligare att hålla ordning då =)

Själv så kan jag inte leva utan post-it lappar. Dock inte lika snyggt på skrivbordet...

/Annika
Elin sa…
Härliga färger och vackra mönster! Jag köpte en kalender på Granit förra veckan, också riktigt trevlig... :)

Kika gärna in på min blogg där jag just nu har en tävling med två grafiska tryck från Studio Nele i potten. Vinnaren själv väljer färg på motivet. Hoppas du vill vara med, annars önskar jag dig en trevlig helg!

Vänliga hälsningar,
Elin