Turkost till trädgården


Redan nu har jag börjat fundera på hur våren och sommaren ska bli på landet. Givetvis blir det turkost eftersom det är sååå trendigt. Dock kanske inte ett fågelbad.

Med tanke på att växthuset skall fyllas med krukor och diverse saker så är det dags att börja leta upp saker och förvandla dessa till mina egna.


Stilleben och udda krukor tycker jag skapar spänning i trädgården. Att kunna gå runt med sin kaffekopp och hela tiden upptäcka nya saker och förändringar.

Jag gillar speciellt fågelbaden på bilden nedan, dessa håller jag redan på med. Gammalt som får en ny plats, nu i trädgården.Blomsterkataloger från massor utav plantskolor rasar in i brevlådan, så det är rena rama julafton så fort jag får en ny. Kommer återkomma med mina favoriter lite längre fram. Har ju en storfavorit;-)

Dessutom hålle rjag på och letar efter nya fröer som jag kan så, några tips? Eller du kanske har någon frösort som du vill dela med dig utav?

Bilder: Country Living, Henrick Eriksson, Martha Stewart

Kollage : Henrick Eriksson

Kommentarer

erica sa…
vad duktig du är som pysslar ihop dem själv! Önskar att jag vore så duktig=)

Kram
Vilka härliga nyanser på de slitna krukorna!

Rebecca
Anonym sa…
Vilka härliga & inspirerande bilder!
Anonym sa…
Hej Eva här..vad fin blogg du har.snälla kan du inte lägga ut bilder från ditt landställe e så nyfiken på hur det ser ut.

Mvh
Eva
Hej Eva, kolla in länken "Längtan till landet" uppe i vänstra kolumnen, där hittar du bilder. / h