Nu vet jag att våren kommer.


Ja, nu vet jag att våren kommer. Jag fick nytt hopp när jag gick igenom snön i trädgården på landet.

Det som får mig att må som en kung, då jag verkligen lever, är när jag får ta min kopp med kaffe eller varm choklad ( i det här fallet) och ta en tur runt i trädgården. Att hela tiden se hur växterna tar sig, hur trädgården ständigt förändras. Ja då mår jag som bäst!


Förutom min bergsbambu som är vintergrön så skjuter rododendron upp sina gröna blad. Så skönt att den klarat den otroligt kalla vintern utan större skador på bladen.

Det är så underbart att se den intensivt gröna färgen mot snön.


Och kolla vad jag hittade!!!

Under björken skjuter kaprifolen ( en vild sort här på Orust ) sina skott och knoppana håller på och brister ut lite varstans. Nu hoppas jag bara att de klarar sig över frosten som brukar komma i april tillsammans med vårsolen.

I morgon ska ni få följa med på en färgsprakande resa genom min trädgård.

Bilder: Henrick ErikssonKommentarer

Bull farmor sa…
Helt underbart att våren håller på att göra sitt intågande i vår vintervita värld...och som sagt vad vackert med det gröna mot den vita snön...
Lovely!!!!!

Längar här uppe..

Må gott


Maliin
DAHLARNA sa…
Vilka HÄRLIGA bilder! Verkligen må-bra-bilder! Ser fram emot att följa med på din färgsprakande resa imorgon :-)! KRAM
Proforma sa…
Jag följer gärna med på en tur, trädgårdsfantast som jag är!
Irene