Lillkillen och storkillen kommer idag.


Idag söndag är det hundbytardag, för er som följt mig ett tag vet de flesta nog att jag har delad vårdnad på killarna. Killarna är en Griffon ( Ralph ) och en Borderterrier ( Kenzo ).

Varannan vecka är det hämtning och lämning och det är som rena rama julafton varje gång jag hämtar upp dom. På bilden ovan är det Ralph som har sin favoritplats på kuddarna, inte bredvid utan kuddarna.

Jag håller på och försöker förbereda allt inför min ryggoperation som skall ske inom 4 veckor, så att det inte ska bli helt tomt här på bloggen när jag är borta, vem vet, kanske blir trendspaning på Svenskt sjukhus? Eller inte.
Hur som, ser jag fram emot både hundar och ny operation. Främst mot hundarna då jag inte kommer kunna ha dessa första perioden efter op. Vi ses i morgon med nya inlägg och ha en underbar Söndagseftermiddag i solen.

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Eva sa…
Ha en trevlig söndag själv!!!! kram
Vilket bra arrangemang. Ralph vet uppenbarligen hur man bäddar för sig!

Ha en fortsatt skön söndag du med.
Snygg du har hemma, och mysigt med hundarna!

Sofie
simplicity sa…
ÅÅå så underbar färgkombo!! Shit vad fint!! Och så mysigt med voffsingarna :)

Ja du, efter att jag legat en hel del på sjukhus har jag funderat mkt med det här med blogga därifrån. Hahha.. hade varit humor. Och idag.... nikotingult och gul björk. Och Idag... nikotingula väggar med gul plastmatta... Och idag..... stripes i korridorerna på nikotingula väggar. Och idag.... en blomma i väntrummet som sett sina sista dagar... osv osv ;)

Kram på dig!
Jannice
Proforma sa…
Håller med... görsnygga färger! Lille vovsingen blir pricken över i!

Visst har vi haft underbart väder, nästan så man kunnat sitta på trappen och fikat!
Irene