Ana Sikuljak´s design muggar för Rörstrand


Rörstrand kommer med en nyhet som lanseras i slutet av april. "Fika med farmor" heter muggarna som är designade utav Ana Sikuljak. Muggen kostar 149:- kr styck.

Dekoren består utav 4 olika mönster där var och en har en egen färg och historia. Så varje mugg han något eget att berätta. Spännande.


Rosa & svart, visst är de fantastiska med blandningen av smycken, hattar, koppar och figurer. Man kan verkligen hitta det oväntade på varje mugg.


Beige mugg med en närbild utav dekoren.Blå mugg med närbild av dekoren.Ana Sikuljak, född i Belgrad Serbien 1974, här framför hennes mönster från vårutställningen på konstfack 2008. Man kan verkligen titta i evigheter på mönstret. Alltid hittar man något oväntat och spännande.

Hennes tankar om mönstret är att citat "- Jag har en idé om mönster som upprepas som i verserna i en sång, skapad av rytmer och anteckningar, men med en fri text." 

Stor , STOR favorit hos mig, så håll utkik efter muggarna i slutet av april!!!

Kollage : Henrick ErikssonKommentarer

Anonym sa…
En sån vill jag ha.....jag är ju farmor så den skulle passa bra att dricka mitt morgonkaffe i! Snygg är den också!!
Spännande! Dock tror jag inte de kommer att funka på marknaden.
Intressant produkt. Liknar lite Lisa Bengtssons tänk med historier.
Åh dom var läckra! Gillar bad damerna...
Jättesnygga! De skulle passa bra här hemma. :)
Jättefina muggar, men jag har två mycket snyggare hemma hos mig. De heter Kurbits och ger en härlig vårkänsla med sina underbara blommor som dekor : ) De kom idag och de är fantastiska!
Anonym sa…
snyggaste muggarna på länge! vill ha hela samlingen!