Tapeter för pojkar


Paper boy har specialiserat sig på tapet till pojkrum. Hög kvalitet och lekfulla mönster är genomgående i kollektionerna. De har även matchande textilier med samma mönster. Både tapeter och textilier hand trycks.Ja, vem har inte satt upp händerna bakom en lampa för att skapa skuggfigurer. Ett kul mönster som säkert kan ge lite extra fantasi och roliga lekar.Min personliga favorit är den ovan. Skelettet tryckt i högblankt mot en matt bakgrund. Både intressant och lärorikt. Passar lika bra hos veterinären som i pojkrummet. Rekomenderar att gå in på hemsidan.

Bilder Paperboy
Kollage Henrick Eriksson


Kommentarer

Haha... vilken go tapet!!! Letar efter någon till köket!? Hmm.. tips? Funderar lite på vårnyheterna vi fick se i Borås.. Vet du om de kommit än??

Hoppas din rygg är bättre?
KRAM
Jannice
Lanseringen utav nyheterna skulle var ute i butik i mars, vad jag hörde sist. Jag har inte sett något ute än i butikerna, jag går också och väntar då många var helt underbara. Ryggen är det si och så med. En skruv har gått av tyvärr,men det finns värre saker i livet. / H
Vilken cool, du den där är för tjejer också :)
Ja jag håller med dig, jag tänkte på det då Paperboy tydligt riktade sig just till pojkrum, nog kan en tjej ha det lika mycket som pojkar.
/ H
Kim Lee sa…
Men gud vilken cool tapet, speciellt den med skeletten. Fast jag måste nog erkänna att jag nog skulle bli lite mörkrädd om jag haft den i mitt sovrum som barn.
Fy bubblan vad fånigt med könsspecifika tapeter!!! Vad är det som säger att de där tapeterna skulle vara för killar just??? Näääää....Och varför skulle killar och tjejer överhuvudtaget behöva olika tapter...

Kram från mig! (kritiken är riktad till företaget- inte till dig Henrick).