tisdag 2 februari 2010

Kaffebutik med stil....


Ja nu har dessa bilderna legat  i min bloggmapp ett bra tag, jag vet inte om jag har spart dom för kommande inlägg eller om jag haft dom där för jag gillar kombinationerna i bilden. Antagligen för båda orsakerna.

Det är från Illy coffe shop, som ligger i Odessa i Ukraina. Butiken fungerar lika bra som försäljningsyta som att ta en go kopp kaffe i en lugn miljö. Designer är Denis Belenko.Kaffe älskare som jag är så är detta verkligen något jag gillar;-).

Fotograf: Anatoliy Krinitskiy

5 kommentarer:

Åse - Interiörguiden sa...

Det var verkligen jättesnyggt!

Blogg by Maliin Stoor sa...

OjojojojOJ!
Nice!

Helt magiskt!


Maliin

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Härliga möbler i läcker miljö.

«PinkieLaady sa...

Hejsan!
Tog mig en liten titt här och undrar hur du mår idag? =)
Lägg gärna till mig på bloglovin om du gillar min blogg, säg till så lägger jag till dig med =9
Hoppas du har en fortsatt bra dag!

FURNISH.etc inredningsblogg sa...

Men åh så läckert! Verkligen annorlunda. Där skulle jag gärna gå runt och shoppa kaffe. Kram Emmy