Fåtölj med karaktär


Jag gillar när det ligger ett hantverk och en tanke bakom en produkt. Ta tex. denna fåtölj från Bobo.

En öronlapps fotölj med  handsnidade ben och beklädd med återvunnet, tvättat linnetyg, vilket gör varje fåtölj unik, då tryck m.m varierar. Återvinning och återbruk ligger så rätt i tiden och kan man göra om en möbel själv så är det ju ett plus.

Jag tycker den är jättesnygg och ger mig inspiration till att köpa en fåtölj på loppis för att sedan göra om själv i liknande tyg. Den "ruffa" känslan samtidigt som den har det klassiska i sig. Me like!

Kommentarer

Loppan Lorum sa…
Fint! Och inte helt olikt vår soffa som jag klätt om med linnetyg nu i vinter. Men jag måste fråga: heter det inte fåtölj, med "å"...? ;)
jo det stämmer, jag i min förvirring! tack för det såg jag inte själv, hahahahaha
Wilma sa…
Heja Henrick, vikken härlig fåtölj med härlig tanke du visar fram.
Trevlig helg!
/Wilma