Trendgruppen och DesigngallerietFredag kväll och nyss kommit hem från en kanon eftermiddag med Trendgruppen. Stefan Nilsson och Karin Sköldberg gav oss en riktig genomgång utav de två starka trenderna.
Det var uppdukat i de två teman som är de stora och påverkande trenderna. Här ovan ser ni bilder från RETRO trenden. En sak som Stefan poängterade var den nya "skryt" prylen, nämligen kökets grönsaker! En historia om vart dina grönsaker kommer ifrån, hur de odlats, vem som odlat dessa m.m.
Ateljé trenden har blandningen mellan uppstoppade djur, hårda råa metaller och högblankt silver skapar det personliga i nästa trend. Kontraster mellan material i dukningar och i hemmet. Det visar den personlighet du har och vem du är. Var unik!

Jag och de bloggare som var med på bloggträffen i Göteborg var inbjudna för att se Designgalleriet och även fick man en skymt utav alla snygga bestick och deras kon formade salt/peppar och socker kar som är designade utav Pierre Forsell.

Bilder Henrick Eriksson

Kommentarer

Måste ju ta och kika in här nu efter att jag fick ditt tjusiga visitkort. =) Vilket supertrevligt designmingel det var med goda snittar och gott i glaset. Ha det gott! /Maja
a-k sa…
Vad härligt att se att du var där Henrick!
Så kul att träffa dig på Designgalleriet idag :) Glöm inte höra av dig när du kommer ner till Skåne! Kram/Stina.
DAHLARNA sa…
Så otroligt trevligt & mysigt det var på Designgalleriet igår. Jättekul att träffa dig igen. Hoppas vi ses snart igen. Kramar
Åhh, vilken bra rapport!
Såå ledsen att jag inte kunde var med och hänga där med er :(

Ha en trevlig helg!
Sofie