Trädgårdsnyheter från ILVANu kommer ILVA´s nyheter inom trädgårds möbler. Så snygga saker!!

Min fantasi skenade iväg direkt när jag såg betongbordet med bänk till, som heter "roma". Det står Henrick på det! Skulle passa perfekt hos mig på landet ute i trädgården.

Desutom gillar jag stolarna gjorda i plast som finns i vitt och svart. Snyggt att kunna ha ute då jag tycker det är lite "brist" på snygga rena trädgårds stolar.En annan serie , som heter "Paris", tycker jag var snygg. Det är bilden ovan. Jag gillar ju grönt och dessa skulle vara snygga på trädäcket längst in i min trädgård. Några snygga plädar och kuddar till bara så är det klart.

Pressbilder från ILVA

Kollage : Henrick Eriksson

Kommentarer

ILVA är en verklig favorit. Jag har tur som bara bor några kilometer ifrån deras varuhus i Malmö, där kan man allt gå omkring och njuta.
Proforma sa…
Det där betongbordet gick inte av för hackor... wow!
Irene
Josefine sa…
Vilka fina nyheter, jag arbetar på Ilva men har inte fått se alla möbler som väntas dyka upp i butiken. Tyvärr kommer inte trädgårdsmöblerna in i butiken förrän i mars.