Titta in hos Perlan...Många som följer inredning och inspirationsbloggar känner nog igen Perlan, eller Pernilla Larsson som hon heter. Jag tänkte tipsa er om hennes webbutik och hennes nyligen öppnade butik i Karlskrona. Butikerna har samma namn, Perlanliving, och du hittar länken till webbutiken här.


Jag har inte haft tillfället att besöka hennes fysiska butik men dock webbutiken. Jag har följt hennes blogg och sett butiken växa fram i Karlskrona, och den är riktigt snygg! Bra jobbat Pernilla! Länken till hennes blogg hittar du här.


Tipset är att gå in och kolla, hon har mycket snyggt och man märker att det är noga utvalda produkter som man hittar där. Jag satte ihop ett axplock ur en del av sortimentet, och givetvis blev det svart och vitt, vad annars när det gäller mig.


Samtliga bilder från Perlanliving.se


Kollage Henrick Eriksson

Kommentarer

Lotta sa…
Håller med dig!
jag har handlat i webb-butiken flera gånger.
Tyvärr har jag för långt att åka för att besöka butiken:(
Men det funkar ju toppenbra att handla på nätet hos denna trevliga och hjälpsamma tjej:)
Proforma sa…
Jag känner till Pernillas blogg, den har jag följt länge! Hon har jättemycket fint i butiken men jag har inget handlat ännu. Det är ju så när man bor bredvid storstaden, det mesta finns ju på plats!
Irene
Nina sa…
Hej Henrick. Nu får jag dåligt samvete, jag har inte tagit mig tid att besöka butiken än. Hittade hit via Perlans fb-länk, vilken trevlig blogg du har...blev kvar här ett bra tag. God fortsättning/ Nina