Projekt hall.Hallen på landet har alltid varit ett problem. Lång och smal och dessutom uppgång till övervåningen. Så fort ryggen är bra skall den göras, men innan dess måste jag ju bestämma mig hur jag skall göra och vad som skall inhandlas.

Jag har kommit fram till att bryta det svart/vita som dominerar huset, och lägga in sandfärgat och ljusa blåa toner i kombination med rostfritt och trä. Vad tycker ni? Låter det som en bra idé eller ren katastrof? Ni kan se hur mitt lantställe ser ut i övrigt här.

Bilder: Ralph Lauren, MS, Ikea och Nordsjö
Kollage: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Tycker det låter helt fantastiskt fint.. och jag är helt säker, efter att ha tittat på övriga bilder, att det kommmer smälta in i en härlig harmoni med övrigt! :)
Josefine sa…
Jag tycker det låter som en bra idé! På bilderna ser det ut som du har bevarat en del trädetaljer och även har lite beiget i huset. Fint att det återkommer i hallen och blått är ju så fint.

Ha en bra start på veckan/ Josefine
Jag tycker det låter strålande!!! Det är ju jättesnyggt med den kombinationen och moodboarden är urfräsch!! Som feng shui konsult kan jag meddela att blått är vattenelemntet som man med stor fördel bör ha i en hall.. för att locka in möjligheterna i huset. Kolla bara donald trump och trumptower,,, han har satsat på vattenelemntet i igången. Och det går ju bra för honom *skratt*


Kör på din idé!
NIIICE!

Jannice
Jag tror på Ralph Laurentapeten:-)
Brunkullan sa…
Så otroligt fint det var!!! Har missat det inlägget.

Till det ska du nog satsa klassiskt om du ändrar färgskala. Samma stil, men i de milda blå färgerna du visar.
Tycker den randiga ser fin ut. Kanske i kombo med liggande slätspont på någon vägg?
Och enkla möbler/hängare.

Spännande att följa:)
Susanne
Härlig moodboard! Jag håller med Jannice att blått skall man ha något av i en hall. Jag tycker att du skall tänka på att ta med någon/ra av de lite ruffigare strukturerna som tex råsponten ut i hallen (för att knyta i hop säcken) och använda samma beiga nyanser som i huset i övrigt. Rallph Lauren tapeterna är supersnygga! Och du har feeling för det så kör på!
Jag skall nog tillägga att ena väggen är råa vitmålade stockar och golven är original i ek. Huset är från ca 1760 så man vill ju inte ta bort fööör mycket av känslan. Fantastiskt att få så mycket bra tips från er! / H
Jag är helt säker på att det kommer bli hur snyggt som helst. Resten av huset är helt underbart så jag tror nog att du fixar till det där galant! Kram Emelie
Jerpa sa…
Att slänga in lite blått skulle nog inte skada då du är nära havet.
Har ju bara sett bilder hittills (konstigt nog), så det är svårt att se helheten.
Anonym sa…
Det blir skitsnyggt i eran hall!!!!
Låter super Nice!!!!

Jobbar vidare med min Facebook grej, inte lyckats 100...

Må gott

Maliin
Proforma sa…
Efter att ha sett dina bilder på lantstället är jag övertygad om att hallen blir minst lika fin!
Hoppas vi får se bilder när det är klart!
Irene
Det kan nog bli riktigt snyggt! Kul med nya projekt att ta tag i... Vilket fint lantställe du har! :)