Nu kan jag inte hålla mig längre.Jag måste få in lite trädgård nu medan landet ligger i snödvala. Det här huset som ligger i Frankrike har den här fantastiska känslan av lugn och enkelhet. Stora och ljusa, slitna ytor. Titta på trägolvet på övre bilden, visst är det vackert!


Den gröna verandan som är öppen och levande utav av alla växter och personliga ting. Jag gillar hur växterna kommer in i verandan och låter sig växa fritt. Arbetsrum därman kan lämna penslar och annat framme, bara det är snyggt!En gammal spegel och gamla hinkar gör ett snyggt stileben. Jag längtar verkligen efter att få känna doften av gräs, jasmin och morgondagg. Känns som en evighet dit men man måste ju få drömma sig bort.

Bilder: Re-nest


Kommentarer

Jerpa sa…
Åhh, nu längtar jag till sommaren. Och det skulle inte sitta så dumt med en sånt hus, iaf semsterhus. Få komma till lite varmare breddgrader.
Nice!!!

Tack för må-bra-bilder


Maliin
Vilka underbar trädgårdsbilder! Jag längtar verkligen till vi skaffar hus med trädgård (inte för att jag har gröna fingrar) :)
Kram Sandra
Nina sa…
Gud så underbart, nu börjar jag också längta!
Nina
Äntligen lite trädgårdsinspiration! Vårkänslorna har redan kommit, vilket medför att jag vill ut och påta. Men jag har svårt att starta hjärnan, det här gjorde susen! Tack!
Hej Henrik!
Tänk och få fota där!!!
Gudomligt....
Längtar efter att få ta sådana bilder.
Tack för din fina kommentar.
Ha det gott
Annika
Tackar!! Det behövdes verkligen i dessa vintertider. Underbara bilder!

KRAM
Jannice
Ljuvligt! Tack! Och vad härligt med utemiljöer som inte nödvändigtvis kräver en massa pysslande...
Ha en fin helg,
/Stina.
purple area sa…
Åh, så fint, gillar det där uterummet skarpt. Härligt!!