Mina 48 kvm - vardagsrumFärger är svart-vitt-turkos(!) och rostfritt.

Idag hamnar vi vardagsrummet som är kombinerat med sovrum.

Men där har jag löst det med att sätta upp förvaringsserien broder från IKEA, den är vänd uppoch ner och sedan har jag använt klädstängerna i samma serie till att hänga tyll draperier. På så sätt har jag både ett sovrum samtidigt som det blir snygga "väggar" i vardagsrummet. Samma tyll används  i fönstret.

Tavlor gillar jag och gärna motiv som betyder något för mig personligen. Om ni undrar vad det är för svart figur som sitter nere till höger är det  en "svartsugga" från Avesta.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Proforma sa…
Kul att se hur du bor... så snyggt inrett! Och turkost har du också plockat in! Får känslan av att det är större än 48 kvm.
Irene
Ja det blev visst lite turkost, trots allt, hahaahahaha
Blomgrens sa…
Hej Henrick! Jag har läst din blogg ett tag och tycker väldigt mycket om den. När jag såg bilder från ditt hem föll vissa bitar på plats. Färgerna vit, svart och grått. Precis som hemma hos mig. Jag håller på att leta en ny accentfärg och nu fick jag en idé? Tack för en inspirerande blogg.
Jerpa sa…
Den kallas väl ändå mörksugga.
För övrigt fick jag för mig att du hade en större lgh.