Gröna, växande väggar i hemmet?I den här lägenheten som ligger i New York har ägarna tagit in det gröna från naturen. Ägarparet Matthew och Emma McGregor-Mento satte in väggen för att få ett naturligt system som både är snyggt som att det renar luften och producerar syre.Den är gjord efter en design som Patrick Blanc gjorde redan 2006.  Med hjälp av PVC, filt och vattenslangar har man lyckats å växterna att trivas i sin utskurna fickor. Grönt, levande och annorlunda!

Bilder av Cambria Bold

Kommentarer

Oj, jag gillar, även om jag nästan tycker att det känns lite otäckt, jag får associationer till labyrinter, sagor och läskiga filmer. Häftigt!
oj, sådana väggar har jag ju sett utomhus och i offentliga lokaler. Så himla häftigt i en lägenhet!
Gäller väl att inte vara orolig för vattenskador antar jag.