Blandbanden- har du dom kvar?Kommer ni ihåg när man gjorde blandband på sina gamla kassettband. För er i senare generation är det något som fanns på 80 -talet före cd skivan ;-)

Ooo my design har tagit vara på kassettband och gjort lampor utav dessa. Kassetterna är ihop satta med buntband.Den finns både som stor och liten ljuslåda, golvlampa samt bord. Priser mellan 40-90 euro för lamporna och 170 euro för bordet.

Bilder : Ooo my design

Kommentarer

M sa…
kul idé, tyvärr har jag bara ett kvar som vi hade när jag och en kompis körde från västkusten til nordnorge en gång och glömde att man kanske skulle ha fler band med sig på en 36 timmars biltur :-)
Jerpa sa…
Tror nog det mesta finns kvar på vinden i Folkärna till vänster om vindsdörren, i de orangea numrerade plastfacken. Minns du dem? Tyvärr är det väl riktiga 70-80 talskassetter då de var helsvarta. I slutet av 80-talet kom väl de transparanta.
Proforma sa…
Av mitt förra inlägg så vet du att jag upplevt allt efter stenkakan... haha!
Kul idé, visst har jag kvar kasettband men lampa skippar jag nog!
Ha en bra dag!
Irene
DAHLARNA sa…
SJÄLVKLART kommer jag ihåg kassettbanden!!! Satt varje lördag & spelade in Tracks :-). Pausade när det var mellansnack. Tänk - all den musiken finns på Spotify nu, för någon kassettspelare finns tyvärr inte i huset längre...
Kul idé & läckert ljus det blev från lamporna. KRAM!!!
Lillsnörpa sa…
Din blogg gör att man ler av välbehag! /Lillsnörpa
Johanna sa…
Väldigt fräsigt!