tisdag 8 december 2009

Nu blommar det för fullt.Ja nu när vädret är så trist och tråkigt, så blommar äntligen mina julrosor på balkongen i stan. Krispiga som en bukett tulpaner och fantastiskt stora blommor. Man blir glad av att se dom utanför fönstret.

Jag planterade dessa förra året, och räknade med att jag skulle få se dom spricka ut i januari/februari, men dom kom nu! Lagom till jul och allt. Ibland är det bra med blidväder;-)
Det bästa är att de slår ut långsamt och kommer vara i full blom till jul. Grattis till mig!

Bilder: Henrick Eriksson

4 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Å så fina! Grattis till dig :)

Proforma - Irene sa...

Så fina! Vilken skickligt odlare du är! Jag måste bara köpa mig en som jag tänker ha inne över julen. Har flera i trädgården, måste kolla om det syns någon knopp än men gissar att det är lite för tidigt!
Ha det gott!

Henricks tankegångar sa...

På landet har det kommit upp ca 4-5 knoppar, det är spännande då det är en Svart julros från ursprungslandet Turkiet, så läcker. / H

EN INREDOHOLIC sa...

De är underbart vackra!! Vilken pappa du har!! Shit vilken renovering :)

Tjingeling
Jannice