Nästan klara inför julen.Ljusen är tända och granriset intaget, nu börjar vi landa lite efter plockande och fixande här i stugan.Julskinkan är iordninggjord och skall bara grilljeras, kransekaken står färdig för att dekoreras. Om ni undrar vad en kransekake är så är det en sorts nötkaka från Norge. Då min sambo är Norsk så är det klart en sådan skall finnas till efterrätten. Och jag älskar kransekake!

Nu är det snart dags att slå sig ner i soffan och avnjuta en Irish Coffee och beskåda det man åstakommit idag.

Bilder Henrick Eriksson

Kommentarer

Nötkakan ser spännande ut, det är roligt med lite annorlunda jultraditioner, eller hur! Jag såg precis att jag har hamnat på din blogglista, vad kul!
Klart du hamnade på min blogglista! Ha en skön kväll nu! / H
Klart du hamnade på min blogglista! Ha en skön kväll nu! / H
Anonym sa…
Ser underbart fint ut! Ha nu en riktigt mysig jul och ta väl hand om dig!
GOD★JUL
Loppan Lorum sa…
Å så mysigt det ser ut! Det är visserligen tidig julafton nu, men jag längtar redan väldigt mycket till juldagen för då beger vi oss till vår lilla stuga och kan äntligen mysa och vila upp oss ordentligt. God Jul!