Ljusstakar utöver det vanliga.


Dessa dockhuvuden ställdes ut på fragile mässan i Kuwait 09 och de har både en cool känsla samtidigt som jag tycker dom är näst intill skräckinjagande.

De är nog snygga att blanda in i andra vita porslins ljusstakar. Design Maxim Velčovský  och ingår i serien Cubus.Denna ovan är min favorit,  skulle vilja ha massor på rad i en lång hall. Ljusstaken kommer ifrån Harry Allen Design, och han är ju otroligt duktig på både bruks och industridesign i alla format.


Kommentarer

Otroligt snygga!
God fortsättning och gott nytt år!

Sofie
De med ansiktena tyckte jag var lite läskiga men ljusstaken med handen gillar jag fick lite associationer till Harry Potter när jag såg den!

God fortsättning
Proforma sa…
Handen tilltalar mig mycket mer än huvudena! Nästan lite groteskt med ljus i huvuden... nej tack!
Irene