Lampor som tar andan ur mig.Den engelske konstnären Stuart Haygarth gör lampor och konstverk som jag blir helt stum av beundran över. Född 1966 och har jobbat större delen av sin karriär som fotografisk illustratör, började 2004 att samla på sig saker i större mängder som sedan sattes ihop till konstverk eller lampor.
Han jobbar idag som frilansdesigner och har sitt säte i England. Tanken är att ett obetydligt föremål skall bilda något nytt, i ett nytt sammanhang. Återvinning gillar ju jag;-)Kolla in bilden ovan, taklampan som är gjorda av latex handskar. Hur coolt är inte det då?Bilder från Stuart Haygarth

Kommentarer

"anntherese" sa…
Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller julklapp till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!
Josefine sa…
Jag förstår varför du fallit för de här läckra lamporna. Annorlunda och snygg design.

Önskar dig en god jul & gott nytt år!
Underbara! Hur glad blir man inte?? God Jul & Gott nytt år!! Hoppas du och din familj får en skön ledighet!!

Kramar Jannice
Mer konstverk än lampa! Underbar är den första med djuren och kul är den med bollarna! Går väl knappast att lösa för pengar!
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.