Härlig dag med vänner och julkänsla.Idag är första dagen som julkänslan gjorde sig synlig för mig. Vi har varit överallt och ingenstans i Göteborg och tillhörande krans komuner. Men ingen stress!

Helt fantastiskt att inte ha julklappar att inhandla i sista stund, utan bara ta en kopp kaffe,äta lite gott och sedan strosa runt.

Visserligen är jag helt slut efter denna dag men det har varit både skönt och roligt. Åter igen är mina underbara vänner runt om mig, vilket har förgyllt dagen. I morgon bär det iväg till Orust och där kommer vi fira julen i lugn och ro, bara sambon och hundarna. Och jag släpper inte bloggandet för att det är jul. Så det är bara att titta in om ni vill ta en pause i julfirandet.

Bilder och kollage Henrick Eriksson

Kommentarer

Proforma sa…
Låter skönt med stressfritt, här är det tvärtom... som vanligt!

Önskar dig en riktigt skön jul!
Irene