Frosten kom, men sen då?
Ja frosten kom som ett brev på posten och dessutom -4 grader. Jag skulle vilja se snöfall! Både igår och idag var det riktigt vackert ute med det tjocka frostlagret som lagt sig som ett täcke över allt. Utsikten från balkongen är fantastisk!

Jag kan ju inte påstå att jag jublar över halkan som medföljer, har ju min rygg som jag gärna har hel ett tag till. Ett fall skulle ju inte känas så bra, tror jag.
Ikväll kommer min far, och skall stanna över helgen, vilket jag tycker ska bli fantastiskt kul. Det var länge sen nu, men det blir ju så när jag har släkten kvar i Dalarna. Så skulle det bli lugnt i helgen på bloggen så är det för att mn far är här och hälsar på.

Bilder Henrick Eriksson

Kommentarer

Jerpa sa…
Jovisst blir det fint med frosten, men håller med om att lite puder skulle inte skada. Här har det nu varit kring -10 men nästa vecka ska det bli plus igen.
Du får väl hälsa far din, får se om han har nåt med sig ;)
Marie på Minana DESIGN sa…
Fina bilder, kul att du bloggar om inredning..... kommer tillbaka o läser mer !!
Marie på Minana DESIGN sa…
Fina bilder, kul att du bloggar om inredning..... kommer tillbaka o läser mer !!
ops, TRYCKTE FEL O FÖR SNABBT !!!
Toma sa…
Hoppas att ni ska ha en bra tid tillsammans!

Jag vill inte att mina föräldrar läser min blogg!!! Absolut inte!!!
De vet inte att jag har en, och hoppas att de inte kommer att veta så längre! Ö