Det började med en tanke om en garderob.

Ja vad säger man, den som inte har jobb skaffar sig, eller?

Min far är här och hälsar på och vi tänkte ta en lugn och skön helg på landet. Jag började tala om en av dörrarna här inne i huset , som är från början av 1700-talet, och det var start skottet.

Från att fundera på att kunna använda två av dörrarna vi hakat av till en garderob ute i hallen, så urartade det totalt. Inspirationen skenade iväg och vi beslöt oss för att kolla om vi kunde få av en annan dörr som passade perfekt med en av de andra. Det i sin tur resulterade i att vi undrade hur taket såg ut inuti i köket ( där dörren sitter), fanns originalbjälkarna kvar där också som i resten av huset.

Min far tog upp en del i taket för att se efter, och nu står vi här med isolering, takpapp och en snyggt innertak i köket. Det kommer bli kanon, lite jobbigt för mig dock med min rygg, så jag är mest arbetsledare och tittar på. Men snyggt blir det, och det kommer bilder på det när det börjar närma sig ett färdigt resultat.

Så nu gick vi från en dörr i hallen till att riva hela kökstaket! Galet kan man minst säga nu när det dessutom lider mot jul. Jag återkommer med mer info och bilder hur det går i morgon.

Kommentarer

Ha, ha, så kan det gå, lycka till! Det kommer säkert att bli hur snyggt som helst.
Jerpa sa…
Det verkar som vår far tycker om tak. Först hjälpte han säkert Putte med taket, sen var han hos mig dagarna innan han åkte till dig. Och nu, ja nu är han hon dig. Jo just ja, de vill ju själva fixa sitt tak också.
Bull farmor sa…
Ja.....va säger man?????? Lycka till!!! Hoppas far städar ordentligt efter sig ha ha!!Kram
Annika sa…
Härligt när inspirationen skenar iväg. :) Jag ser fram emot bilder!
...det en och sen rullar det lätt på!
Spännande!!

Återkommer för bilder
Må gott

Maliin
Galet, men härligt kreativt !!