Catwalk i vintermörker
Dessa gångytor tillverkas av MINIM.IS i U.S.A, tyvärr har jag inte hittat en ÅF i Sverige eller i Europa.

Ideén är kanon, vit på dagtid och glimmande lampor i mörkret. Vem skulle inte vilja ha en sådan gångyta i sin trädgård eller i sin entré.Läcker kombination med det gröna, som ett konstverk i trädgården. Är det någon som hittat liknande eller något från leverantören i sig så lägg gärna en kommentar.

Bilder från MINIM.IS

Kommentarer

Vad läckert det hade varit med en sådan gång till entrén! Gissar dock att det skulle kosta en bra slant! Kanske du kunde bli återförsäljare!

Förresten... idag har jag köpt en vit julros! :)
Härligt med en julros till jul! Jag ska nog inhandla några fler, har åkt på julrossjukan tror jag...
DAHLARNA sa…
Gud så läckert!! Något sådant skulle jag gärna ha i vår trädgård. Ha en skön helg. Kramar
purple area sa…
Snyggt och kul med något annorlunda, allt ser oftast så likadant ut annars!