Vilken bra regnig dag det varit!

Trots att regnet verkligen kommit ner oavbrutet så har man knappt märkt det. Vi startade dagen med några kompisar på café, allt fär att få i sig en bra frukost. Som vanligt blev det scones och kaffe. Det var inte själva frukosten som var kanon, utan sällskapet. Uppskattar verkligen min sambo och mina vänner, som "bara" finns där!

Sen kom steg nummer två, NK julskyltning. Trots man är 38 år tycker jag det är kul med deras julskyltning. Speciellt när man ser alla barn ( som stod i ösregn ) och bara beundrar isbjörna, prinsessor och annt som ingår i årets skyltning.

Efter detta en vända till en annan vän som skulle få skjuts till flygplatsen, hon skulle till Sydafrika.
Just det, Sydafrika! Vem skulle inte vilja åka dit en dag som denna! Trots 12 timmars flygtid.
Det var min dag i stora drag, men man fick en påminnelse om att man har sina vänner runt om sig, vilket jag värderar högt.

Kommentarer

Bull farmor sa…
Är man en vän så får man vänner!!!