Underbart vit jul hos CULT Design.


Jag hade förmånen att besöka CULT Design i samband med bloggträffen ( se tidigare inlägg ) och vad möter mig där? Jo, där står Camilla mitt i doften av glögg och pepparkakor och jag ser min nya inrednings kärlek, den vita porslinstomten. Han är så charmig. Kan inte låta bli att le inombords när man ser honom i sin lite för stora mössa och hans stora vantar.

 Likaså den stora julbocken i keramik med samma glasyr, det var också en produkt jag föll pladask för. Tyvärr har jag ingen bild på den men kolla in min jul lista i den vänstra kolumnen, där ligger en direktlänk till julbocken och även till tomten. ( Jag har redan hunnit döpa tomten till Håkan.)

Marita, som är designchef, visade oss julens produkter och visade oss hur tillverkning m.m gick till. Det är så härligt att se människor som brinner för sitt jobb och sina produkter. Dagen till ära hade hon röda skor med, med frans. ;-)
Det var ett trevligt möte i Annedal och efter det blev det middag på Brasserie Lipp på Avenyn med hela blogg gänget och sedan blev det avslutning på Avalon Hotell med ett glas tranbärsjuice för min del.

Det var en lång och intressant dag med otroligt mycket skratt och utbyte av bloggideér och tips.

Vad som hände på förmiddagen kan ni kolla på mitt tidigare inlägg, eller besök trendenser.se för en riktigt bra rapport.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer

Vad roligt att träffas! Och vilka roliga dagar vi haft!!! Nu har jag ju dessutom massa nya bloggar att följa. Däribland din. :-)
Dahlarna sa…
Cult Design är verkligen en av mina favoriter! Jag föll också för julbocken du skriver om :-)! Håkan är inte fel han heller ;-)!

Jag kommer att bli smått ruinerad i vår, då nya kollektionenn kommer ut.... ;-)

Kram!