Tusen ( 1000 ) tack!Jag vill rikta ett STORT tack till alla som varit med och både sponsrat och organiserat bloggträffen i Göteborg. Frida Berglund Trendenser.se, Stefan Nilsson på Trendgruppen och MILK Reklam och PR byrå i stockholm. Det har varit så väl organiserat och planerat, och vansinnigt många skratt, så man önskar att dagarna inte tog slut.
Sponsorer som varit med och gjort detta möjligt är; Cult Design, ECO/Boråstapeter, Avalon hotell, Indiska, Sagaform, Rörstrand, Recidence, Yankee Candle, Bagare och kocken, Danskdesign.nu, Kähler, Georg Jensen, Erik Bagger m.fl.
Nu skall jag i lugn och ro sätta ihop bilder och texter så ni får se vad vi gjort i helgen.Det har varit spännande att träffa Sveriges främsta inredningsbloggare och få både inspiration och information från alla som varit med. Tack också Jacob Nordtoft från Nordic Law som hjälpte oss reda ut olika saker som gäller i bloggvärlden.

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Jättekul att träffa dig och jag hoppas att det blir fler tillfällen. Ha det så gott så ses vi i cyberspace!
Aahhh vilken fin blogg du har! Lägger till dig imorgon.. Nu blir det sängen!!

Det var såååå trelvigt att träffas!
Jannice
Brunkullan sa…
Det låter så skoj. Men bor man långt från metropolen så..haha;)

Hoppas på bloggträff mitt i landet. Typ här, eller dalarna..Då kanske man ska ta och dra med sjabbig men chicskan ner för en träff:)

Kram Susanne
Henrick sa…
Dalarna vore ju kul, jag kommer därifrån;-)