Nytt och spännande från Kicki Edgren-Nyborg.Annorlunda, spännande och roligt, det är mina upplevelser efter jag sett Kicki Edgren-Nyborgs´s tapeter. Med hjälp av tapeter och stickers skapar man sin egna unika tapet, man får valmöjligheter utan gränser. Det är bara att leka sig fram.Off the Wall-kollektionen består totalt av fyra olika mönster i flera färgställningar och två typer av tapetprodukter. Metallhyllor som är lika breda som våderna gör b.l.a hyllorna.


Jag har ju utan tvekan min favorit i "Pixel", här kommer en "pixel" ut ur tapeten, i ett hörn eller mitt på väggen. Det skapar ju en illusion och samtidigt kanske en lampa i hörnet?!.Kicki Edgren-Nyborg är 36 år och kommer ursprungligen från Trollhättan men flyttade till Göteborg -94.

Dessa tapet kollektioner är ett examensarbete från HDK i Göteborg och nu kommer de ut i butik för försäljning. Kicki Edgren-Nyborg har redan fått internationell uppmärksamhet för dessa b.l.a från YankoDesign.

Kicki har även två andra serier som heter "TRANS WALL" och "PLAY WALL", se bilder nedtill.TRANS WALLWALL PLAY

TransWall ( Överst )består av fem olika tapeter som hör samman. Det som skiljer dem åt är intensiteten i mönstren. Tapeterna markerar och förstärker delar av väggen vilket skapar rörelse och riktning i rummet.

Wallplay är en barntapet och består av tapetbakgrunder och stickers i olika teman. Väggen blir en ny plats för lek och inlärning. I kollektionen finns även fyra komplementstapeter.


Ni som skall besöka Formex 21-24 januari 2010, kommer att stöta på "Off the wall" på mässan, då Kicki Edgren-Nyborg ställer ut där.

Alla bilder med tillstånd från KIcki Edgren-Nyborg

Besök Hennes hemsida http://www.kredema.se/ för mer info.


Kommentarer

Dahlarna sa…
Verkligen häftiga effekter när det händer något under tapeten!!!

En favorit blev Transwall! Såå läckert! Önskar att jag vågade lite mer när det gäller tapeter här hemma...

Lycka till med pepparkaksbaket imorgon!
KRAM!
Men tack! Jag såg de här för en tid sen och glömde sen alldeles bort vem, vad var? Just det! Så här var det :)